Schedule

V3 ULTRA:
Race week schedule overview ~ Sunrise 5:30am; Sunset 7:40pm

May 8, 2018 (Tuesday): Athletes arriving to Las Vegas (LAS) per their individual schedule.

May 9, 2018 (Wednesday): Pre race meeting, welcome lunch, and equipment check; Late afternoon transport to Camp 1.

May 10, 2018 (Thursday): Stage 1 all runners: Approx 28 miles. Start time 6:30am. 13 hours cut off.

May 11, 2018 (Friday): Stage 2 all runners: Approximately 26 miles. Start time 6:30am. 12.5 hours cut off.

May 12, 2018 (Saturday): Stage 3 all runners: Approximately 26 miles.

  • 5:30am early start/ 6:30am start, as assigned. 13 hours/ 12 hours cut off.
  • 3 Day finish line festivities at Camp 4
  • 6:45pm: 3 Day transfer back to Las Vegas, arrival time approximately 8:15pm.
  • Remaining V3 runners overnight at Camp 4.

May 13, 2018 (Sunday): Stage 4, 6 Day runners: Approximately 23 miles. Start time 6:30am. 12 hours cut off.

May 14, 2018 (Monday): Stage 5, 6 Day runners: Approximately 42 miles. 5:30am early start/ 6:30am start, as assigned. 22 hours/ 21 hours cut off. (3:30am May 15)

May 15, 2018 (Tuesday): Stage 6, 6 Day runners: Approximately 5 miles.

  • 10am early start, as assigned
  • 10:45am start, as assigned
  • Finish line festivities
  • 12:30pm: Course closes. (2.5 hours/ 1.75 hours cut off)
  • 12:45pm: Transfer back to Las Vegas.
  • ~2:30pm: Arrival back at Las Vegas host hotel.
  • ~7pm- ~9pm: Award banquet dinner in Las Vegas for 6 Day runners. *Note if 3 Day runners are still in town they may join this dinner for an additional fee, TBD.

* Subject to slight modifications if necessary.